Akria - personligare assistans

Om oss

Vi vill lite mer

Med stort engagemang och med mångårig erfarenhet av personlig assistans ombesörjer vi att din assistans samordnas inom ramen för ditt beslut och efter dina behov och önskemål.

Kunskap, respekt och transparens präglar det arbete vi utför tillsammans med dig. Vi är lyhörda för att du är den som bäst vet vilket hjälpbehov du har och därigenom lägger vi grunden för att skapa förutsättningarna för dig att leva det liv du önskar.

Som kund hos oss får du en egen uppdragschef som blir din kontaktperson och som fungerar som arbetsgivare och chef till dina assistenter.

Vår ambition är att hitta en individuell lösning som fungerar för just dig. Du kan använda dig av hela vårt koncept eller delar av det, beroende på hur mycket du själv önskar vara delaktig eller vill utföra i din assistans.

Vi värnar om dina personliga assistenter. De som arbetar hos och tillsammans med oss, ska alltid känna sig betydelsefulla, uppskattade och trygga i det viktiga arbete som yrkesrollen personlig assistent innebär.

Hos oss får dina personliga assistenter en nära och tillgänglig chef. Vi erbjuder bland mycket annat regelbundna personalmöten, kompetensutveckling och friskvård. Vi har kollektivavtal och är medlem i Almega- Vårdföretagarna.

Mer information

Här hittar du mer information om sådant som rör Akria – Personligare assistans.