Information till alla våra kunder

Akria Personlig Assistans AB kraftsamlar mot framtiden med ny ägare.

Jag, Kristin Grude vill informera om en spännande förändring som sker inom vår organisation. Från och med den 15 april 2024 har vi en ny ägare, Sargon Chanko. Sargon kommer närmast från VD-posten på TurnMill Group AB och har lång ledarerfarenhet inom både industri och omsorgbranschen.

Som ny ägaren av Akria Personlig Assistans AB ser jag fram emot att leda vår verksamhet tillsammans med vårt dedikerade team. Jag delar vår övertygelse om att den service vi tillhandahåller är av stor betydelse och spelar en avgörande roll i ert dagliga liv.

Vi kommer att fortsätta att erbjuda samma höga standard av service och stöd som ni har kommit att förvänta er från oss. Er trygghet och välbefinnande är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att göra denna övergång så smidig som möjligt för er alla.

Jag vill också passa på att tacka Kristin för hennes långa och hängivna arbete. Efter många år har Kristin beslutat att trappa ner och känner sig trygg med att överlämna rodret till Sargon.

Vi är båda glada och tacksamma över denna förändring och är övertygade om att Akria Personlig Assistans kommer fortsätta att vara en pålitlig och betydelsefull part i era liv.

Om ni har några frågor eller behöver ytterligare information är ni välkomna att kontakta mig Sargon Chanko via e-post på sargon.chanko@akria.se eller telefon på 070-744 77 79.

Tack för ert fortsatta förtroende och stöd.

Publiserad: 17 april 2024